Cautare

689 de rezultate pentru "cautare inversa" (7.00 secunde)
Lucru, activitate pe internet Navigare (Internet Explorer) • Cautare (Google, Yahoo, Bing, E-mail (Outlook) • Chat (Skype) • Cumparaturi (E-bay, Vatera) • Transfer financiar • Bankautomat • FTP(descarcarea fisierelor) Votare prin Internet Unele state ale lumii aplica in practica votarea prin Internet.
La mare cautare la standul lui Maxim Hiruta au fost colierele din chihlimbar ce au costat 60, 70 si 120 RON, dar si pandantele din:
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie. "Am adus:
La mare cautare la standul lor au fost si: crisocola - la 600 RON, fluorina - la 300 RON, masti din lemn, traditionale aduse din Ghana - la 400 RON, jasp orbicular, carneol si quartz cu hematite", ne-a spus Ana Capaneata.
pomi mari, sfere mari si cuarturi (toate la mare cautare de catre colectionari). "Specialitatile au fost bine cooptate! Avem clienti care vin des la noi!
La mare cautare la standul Ninei Turcan sunt si icoanele create din cristale si bijuteriile din argint - pandante, cercei, bratari din cristale, dar si pandantele, bratarile si cerceii din piele si cristale, creati de una dintre fiicele sale.
Pentru ca a fost un targ dedicat Martisorului, Valeria Panduru ne-a spus ca la mare cautare au fost martisoarele din cristale facute chiar de ea, ce au costat intre 3 - 10 RON, geodele din ametist si citrin, pomisorii din cristale, la 10, 20 si 50 RON si clopoteii de vant.
La mare cautare la standul celor doi soti au fost si bratarile din rubin - la 130 RON, din turmalina si colierele din rubin - la 300 RON.
De asemenea, si colierele din cristale create de mine au fost la mare cautare, cu pietre precum: citrin, cuart fumuriu si aquamarin", ne-a spus Rodica Florea.
La mare cautare au fost si: bratarile din agate - la 35 RON, colierele din diverse pietre - intre 70 - 160 RON, cu mokait, agat, cuart, amazonit su coral.
Era un moment in care Papa se lasa purtat in Inalturi, ca o rugaminte si o cautare totala de a se identifica cu vointa lui Dumnezeu.
Ce este poezia Poezia este o fiinta Cu foarte mare trebuinta O dragoste foarte mare Cu la fel de mare cautare Poezia este un drog Din cornul unui inorog Si mai ales o stare Cu atat de mare alinare Poezia este izbavire Cu atat de buna irosire Poezia este transa Sinapsa cu sinapsa E marturisire Pana la spovedire Poezia este gand E bun ramas E pe curand Si mai ales o fiinta Cu foarte mare trebuinta.
Dragos, cer 7 zile de cautare in arhiva. Nu cer mai mult. E dreptul meu pe 544. - Dragos: Aceasta arhiva nu exista, asa cum va spuneam, sau cel putin nu stiu eu sa existe intr-o forma sistematizata.
As fi trecut pe langa scolile Stoicilor si Cinicilor si as fi ignorat orice filosof itinerant in cautare de studenti.
Jacques Salome vorbeste in cartile lui despre un acord al sentimentelor (iubirea, admiratia, aprecierea sa fie reciproce!), un acord al ideilor (ne referim la valori si credinte importante!), un acord al dorintelor (delicat subiectul, nu detaliem!), si un acord al corpurilor (consta intr-o cautare permanenta!).
Bazacopol, Emil Havaet este in continua cautare a unui prilej de specula, a unei afaceri, de la societatile arheologice ascunzind cercetari geologice, pana la comertul cu ani, un fel de asigurare a ultimilor ani de viata ai batranelor singure contra averilor lor.
Renasterea tirzie inseamna, asadar, pierderea definitiva a Euridicei ca simbol al nemuririi prin dragoste, reverberind ca un ecou in oglinzile barocului, odata cu care omul este izgonit din centrul existentei intr-o infinita si nelinistita cautare de sine ce reprezinta Timpul.
La mare cautare sunt obiectele ei de arta populara - cusaturi traditionale din Bucovina: costume populare: ii (cusatura pe marchizet), braie, sumane, bundite, papusi traditionale, sosete din lana, ciorapi.
Gentile sunt cu broderie nationala si sunt la mare cautare la aceste targuri organizate aici. Mai multe detalii despre aceste genti hand-made gasiti pe Facebook, la mia.quilt.pathcwork.
De asemenea, manusile imblanite si botosii din bland=a naturala, fiind se sezon, sunt la mare cautare. Avem si gentute din piele naturala pentru fetite si puzle-uri din lemn facute in Harghita, dar si clopotei din alama, ne-au spus cele de la Traditional Robox.
google-analytics.com